przyszedl na boisko , przebra³ siê w stroj bramkarski i zacz±³ grac z jakimi¶ ch³opakami w pi³ke ;p
Przysz³a na boisko sama nie wiedz±c dlaczego. Mo¿e s±dzi³a, ¿e napotka tu na interesuj±cych ludzi, tak, tak romantyk to ca³a ona. Usiad³a sobie na trawie, tak aby s³oneczne pomienie pada³y na jej twarz i przygl±da³a siê pi³karzom na murawie, troche zdziwi³o j±, ¿e jest ich tylko dwóch, no ale trudno.
skoñczyli grê , a iker zszed³ z boiska tuz ko³o jego torby rozlegiwa³a siê summer ;P i wtedy to j± zauwa¿y³
- cze¶æ , nie s³ysza³em by by³a moda na opalanie siê na murawie - za¶mia³ siê po czym zacz±³ siê przebieraæ zdejmowa³ koszulkê ;p
Spojrza³a na niego krytycznym wzrokiem.
-A niby co robi± cheerleaderki w wolnym czasie na murawie? Chyba nie powiesz mi, ¿e kopi± pi³kê.
- cheerleaderki hmm kibicuj± ... albo siedz± w szatni i czekaj± na przerwê - za¶mia³ siê , po czym pocz±³ dalej siê przebieraæ i ubieraæ w normalne ciuchy
-A ja jestem ponad cheerleaderkami i mogê wylegiwaæ siê na murawie.-wytknê³a mu jêzyk.
za¶mia³ siê
- to ju¿ choæ lepiej do Bikini Bar , tam s± le¿aki i dobra woda z cytryna - powiedzia³ i zarzuci³ torbê na ramie